Moje zveste stranke že vedo, da v moji mini vrtnarski trgovinici dobijo samo ekološko certificirane izdelke za vrtičkarje. Vedno imam na voljo sadike zelenjave takrat, ko je za njih pravi čas. Ne prehitevam. To, kar dobiš pri meni, lahko takoj sadiš na prosto. Zame jih goji krasna gospa Veronika Švigelj (Ekološka kmetija Švigelj), ki ima ekološko kmetijo (mimogrede pozimi nas med drugim zalaga z okusnim kisanim zeljem in repo).

Ekološka semena Samen Maier mi vsako pomlad pripelje simpatična Urška Bregar, ki ima zastopstvo za to ekološko avstrijsko seme za Slovenijo.

Sama menim, da vrtičkar ne potrebuje drugega, kot kvaliteten kompost, terra preto 90% in biooglje. Že leta jih zame preskrbi še ena fina gospa Bojca Pušnik (Gajin vrt). S temi izdelki obogatimo, oživimo in pozdravimo prst. Zdrava in rodovitna tla pa so pogoj za zdrave, vitalne rastline, ki dajejo obilen pridelek in so bogate s hranilnimi snovmi.

Če želiš ponudbo in naročilnico vseh teh fajn stvari, mi piši. Z izpolnjeno naročilnico si jih rezerviraš, da ne poidejo. Ja, ni vsega dobrega na pretek in v neskončnost.