Sanje o vrtu ali balkonu, ki bo lep v vseh letnih časih, in s katerim ne boste imeli veliko dela, bodo s pomočjo dobrega načrta postale resnica, kot bi mignil.

Ob današnjem hitrem načinu življenja si želimo, da bi nam vrt predstavljal predvsem užitek, stik z naravo, prostor kjer želimo počivati, se družiti, pridelati zdravo hrano brez uporabe pesticidov….Želimo si, da bi vrtna opravila bila tako preprosta, da bi nam prijetno zapolnila prosti čas. Osnova za tak vrt, pa je dober načrt.

Če urejate okolico hiše ali pa želite spremeniti le delček vrta, v vsakem primeru je osnova načrtovanje. Tako se boste izognili morebitnim kasnejšim popravkom, dobili idealno kombinacijo rastlin, ki bodo v pravi druščini kreirale delček narave tik ob hiši.

Kaj pa, če imate le balkon? Z dobrim načrtom si lahko ustvarite čudovito oazo, na kateri boste uživali ob jutranji kavi in večernem srkanju vina. V cvetličnih loncih in koritih lahko gojimo marsikaj, tudi zelenjavo!

Za vse tiste vrtičkarje, ki vsako leto znova z skicami v roki hodite po zelenjavnem vrtu in napenjate možgane, kam kaj posaditi, posejati, imam krasno rešitev. Načrt setev in sajenj – Kolobarček vam naredim jaz. Ko je enkrat tak načrt narejen, ga imate za vedno. Vrt bo poln zelenjave v čisto vsakem obdobju! In še nekaj, ne potrebujete velike njive. Vsi vemo, kako majhni so lahko obhišni vrtovi in tudi na njih lahko z dobrim načrtom pridelate marsikaj!

Z dobrim načrtovanjem, strokovnim znanjem, upoštevanjem značilnosti lokacije, pravilno izbiro rastlin in njihovo kombinacijo, zagotovimo trajnostno rešitev, v katere lepoti in obilju boste uživali iz leta v leto.

Načrtujemo:

  • okolico hiše,
  • posamezne okrasne gredice,
  • ozelenitev balkona ali terase,
  • setev in sajenj v zelenjavnem vrtu – Kolobarček.