Svetovalne urice z Jernejo Jošar

Vrtnarjenje lahko postane užitek brez velikega truda, kot so lopatanje, nenehne bitke s plevelom, okopavanje. Vse to je ob upoštevanju določenih pravil, ki veljajo v naravi, popolnoma nepotrebno.

A je sploh še kaj pomembnejšega, kot pripraviti okusen obrok iz zelenjave s svojega vrta, skuhati čaj iz domačih zelišč in si podariti svež šopek cvetja? Ustvarite si svoj čarobni vrtiček, ki vas bo razveseljeval s hrano za telo in dušo. In to tak vrt, na katerem vam ne bo potrebno vsak dan delati, prekopavati, okopavati, pleti, biti pod pritiskom...In še nekaj, ne potrebujete velike njive. Vsi vemo, kako majhni so lahko obhišni vrtovi in tudi na njih lahko pridelate marsikaj!

Bi želeli vrtnariti in si pridelati svežo, ekološko zelenjavo, pa ne veste, kako bi se stvari lotili. Vas skrbi, da zadevi zaradi pomanjkanja časa ne bi bili kos? Morda pa že vrtnarite in potrebujete le še nekaj napotkov in usmeritev? Vas zanima, kaj si lahko pridelate na balkonu in kako?

Pokazala vam bom pravo pot in našla rešitve za vaše težave.

Vaša nadaljnja pot v svet trajnostnega ekološkega vrtnarjenja bo ob upoštevanju nekaj pravil in zakonitosti, ki veljajo v naravi, samo še sprostitev in užitek.

Pokličite in si rezervirajte svojo urico vrtičkarskega klepeta ob ekološki fair trade kavi v prijetnem okolju naše Vrtnarske hiše v Ljubljani na Rudniku.

Če ste od daleč, pa svetovanje lahko naredimo tudi preko zooma ali telefonskega klica.

Svetovalna urica je lahko tudi lepo darilo.