Vrtnarska hiša

 

prostor, kjer sta združili moči podjetji 

CVETLIČNA - Jerneja Jošar in Trajnice Carniola - Matic Sever

 

 

VRTNARSKA HIŠA

 

 

Vrtnarska hisa na Rudniku 

 

Nudimo ekološka semena, ekološke sadike zelenjave, ekološke substrate, ekološka gnojila in sredstva za krepitev in zaščito rastlin, doma gojene zelnate trajnice in okrasno grmičevje, jagodičevje in še marsikaj. Več o ponudbi si lahko preberete tukaj.

          

   
Jurčkova cesta
Ljubljana Rudnik - tik ob Supernovi (glej spodaj navodila za pot)
 
Najbližja hišna številka za navigacijo je Jurčkova cesta 199, vendar naprošamo,
NA TEJ ŠTEVILKI NE ZVONITE IN NA TA NASLOV NE POŠILJAJTE POŠTE.
 
Zapeljete naprej mimo parkirišča s počitniškimi prikolicami, za njim zavijete levo na makadamsko cesto in peljete do konca.
 
Ne zanašajte se na označevalne table, ker jih ni. Mestna občina Ljubljana žal ne omogoča legalne označitve naše vrtnarije.
 
 
 
Delovnik:
 

POMEMBNO OBVESTILO

 Cvetlična bo odprta čez poletje samo še to sredo, 19.6.2019.

 

Če vas zanimajo ekološke sadike naknadnih posevkov, ki se sadijo meseca julija in avgusta, mi prosim sporočite svoje želje. Naročila zbiram od petka, 28.6. do petka 5.6. 

 
 
 
Osebna svetovanja tudi preko poletja
Julija in avgusta nadaljujemo z osebnimi svetovanji. Pišite na cvetlicna@gmail.com in si zagotovite prosti termin.
 
 
Vrtnarsko hišo lahko spremljate tudi tukaj Facebook
 
 

Navodila za pot

 

Vrtnarija se nahaja ob nakupovalno industrijski coni Rudnik nasproti nakupovalnega centra Mercator Supernova gledano v smeri proti centru mesta.
S krožišča pred Supernovo zapeljete na Jurčkovo cesto v smeri centra in na prvem izvozu na desni tik za avtobusno postajo zavijete ostro desno, se peljete nazaj v smeri proti Supernovi in na koncu zavijete levo.
AVTOCESTO oz. JUŽNO LJUBLJANSKO OBVOZNICO A1 zapustite na izvozu Ljubljana-Rudnik, zavijete v industrijsko cono Rudnik, peljete mimo trgovine Rutar na krožišče pred nakupovalnim centrom Supernova in ga zapustite na tretjem izvozu, ki vas pripelje na Jurčkovo cesto. Za nadaljnja navodila glejte odstavek zgoraj.
 
Z DOLENJSKE CESTE s križišča, kjer stoji trgovina Hofer, zavijete po ulici Knezov štradon v industrijsko cono Rudnik, mimo nakupovalnega centra Supernova na vaši levi se peljete v krožišče in ga zapustite na prvem izvozu, ki vas pripelje na Jurčkovo cesto. Za nadaljnja navodila glejte prvi odstavek.