Dan odprtih vrat v Vrtnarski hiši na Rudniku
  
vrtnarska.hisa 

 

Jesenski dan odprtih vrat

 

Po krajšem premoru bomo oživili naš tradicionalen dan, ki ga organiziramo zaposleni v podjetjih Trajnice Carniola in Cvetlična.

 

Vabljeni v soboto, 25. 9. med 9.00 in 13.00 uro.

 

Obširna ponudba okrasnih zelnatih trajnic bo tokrat še posebej pestra. Pripravili smo vam kar nekaj novosti. Trgovino smo dodobra založili tudi z jesenskimi lepoticami, s katerimi lahko popestrite okenske police, da o obširnem naboru krasnih spomladi cvetočih čebulnic sploh ne izgubljamo besed. 

Pridite in se prepričajte sami!

 

To pa še ni vse! Tudi letos smo povabili v našo družbo nekaj izjemnih podjetij. Naj vam jih predstavimo: 

 

 

PolaBekeraj

 

polona.klancnik

 

Pridite in spoznajte dobrote PolaBekeraj. PolaBekeraj je mala butična proizvodnja iz Semiča, ki se ukvarja s peko sladkih in slanih dobrot narejenih z drožmi. Najbolj znani so po svojih edinstvenih grisinih, ki so eni in edini grisini z drožmi na trgu. Pridite in okusite najbolj d(r)oživete dobrote in poklepetajte s puncami iz PolaBekeraj.

 

 

Veronika Švigelj, Ekološka kmetija Švigelj

 

veronika.svigelj

 

Veronika nas bo ponovno razveselila s svojo ponudbo ekološke zelenjave. Pravi, da bo v izobilju rdeče pese, repe, korenja in da ima že prvo kisano zelje in repo! Njen česen je fantastičen in kupili ga boste lahko tako za namen kuhanja kot za sajenje. Gospa z zelenimi prsti je vedno dobre volje in resnično prijetno je v njeni družbi. 

 

 

Polona Rožman, Polonia florist

polona.rozman

 

Polona je že skoraj leto dni del ekipe na vrtnariji. Med nas je prinesla svojo pozitivno energijo in nas okužila s svojimi kreacijami. Njeni venčki in šopki iz sezonskega cvetja bodo na voljo, Polona pa bo žal odsotna, saj ravno to soboto skrbi za aranžmaje na poroki. Ja, tudi to je njen posel! In obvlada ga fantastično.

 

 

 

In tukaj sva še midva, vaša gostitelja Jerneja Jošar (Cvetlična) in Matic Sever (Trajnice Carniola). 

 

jerneja.josar_matic.sever

 

Naju že poznate, zato se ne bova posebej predstavljala. Naj poveva le to, da se neizmerno veseliva ponovnega srečanja z vami. 

 

 

 Se vidimo v soboto!

  

  

Če še ne veste, kje nas najdete, so tukaj navodila za pot do nas.