Ozelenite balkon ali teraso

 

 
balkon poleti

Živite v bloku in sanjarite o svojem vrtičku? Balkona ne upate ozeleniti, ker menite, da rastline potrebujejo vsakodnevno zalivanje in redno nego, za kar pa nimate časa?

 

 

Pomagali vam bomo preurediti balkon v lep, zdrav in predvsem trajnostni in nezahteven košček narave, v katerega boste vstopili naravnost iz stanovanja.

 

Kako si lahko na balkonu pridelate zelenjavo in katera je najprimernejša za gojenje v loncih, kako lahko kombinirate okrasne rastline, dišavnice in zelenjavo, kako za vse te rastline poskrbite na ekološki način…

 

O vsem tem vas poučimo, tako da boste lahko naprej sami in brez težav negovali svoj balkonski vrtiček. V njem boste z radostjo posedali in opazovali rastline, gojili dišavnice in trgali plodove.

 

 

Balkon je lahko lep v vseh letnih časih. Katere rastline izberemo za jesensko zimske zasaditve, smo vam predstavili v enem od člankov.več→

 

balkon jeseni

 

 

S harmoničnim oblikovanjem lahko še tako majhen balkon uredimo v ozelenjen kotiček. Za prav vsak balkon najdemo primerno rastlino, pa naj bo izpostavljen žgočemu soncu ali obrnjen na senčno stran. Izbiramo nezahtevne rastline, s katerimi ne boste imeli veliko dela. Vaš balkon bo lep v vseh letnih časih, tudi pozimi! 

 

 

S svojo majhno oazo boste doprinesli tudi v širšem pomenu. Polepšali boste okolico, izboljšali kvaliteto zraka in mikroklimo ter pomagali pri preprečevanju pregrevanja objektov in okolice v urbanih središčih.

 

Če potrebujete pomoč pri ozelenitvi balkona ali terase, nam pišite ali nas pokličite. Z veseljem bomo skušali uresničiti vaše želje. 

PONUDBA

KONTAKT

 

Knjižna uspešnica Jerneje Jošar Moj vrt je lahko balkon za vse, ki želite na svojem balkonu ustvariti oazo zelenja in cvetja!

 

Moj vrt je lahko balkon